Jeugdtheater Tierelier barst van talent

Foto:

BEUNINGEN, 7 mei 2013

BEUNINGEN, 7 mei 2013

Binnenkort weer spetterende voorstellingen op planken van jeugdtheater Tierelier

Zaterdag 8, zondag 9 en zondag 16 juni, is het Molenhuistheater in Beuningen weer het bruisende middelpunt van de voorstellingen van jeugdtheater Tierelier.

In deze twee weekenden worden in totaal 11 voorstellingen opgevoerd. Op 8 juni bijten de groepen van Jeugdtheater Tierelier de spits af. Een weekend later gevolgd door de drie balletgroepen van ons jeugdtheater.

Houdt u van toneel, musical, dans of jeugdballet dan komt u in deze twee weekenden volledig aan uw trekken. Met veel enthousiasme, inspiratie en motivatie hebben de kinderen onder leiding van de ervaren regisseurs en dansdocentes van ons theater geoefend, bijgeschaafd en opnieuw geoefend om zo goed mogelijk ten tonele te verschijnen. Het resultaat mag er zijn.

Houdt u van jeugdtheater dan mag u deze voorstellingen niet missen! Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Kinderen betalen € 5, – en ouders € 7,50 – per voorstelling. Maar wees er snel bij want per voorstelling kunnen maximaal 100 bezoekers deelnemen en op is op.

Wilt u uw kinderen ook kennis laten maken met toneel, rollenspellen, dans en/of zang, of ballet? Ook start er, bij voldoende belangstelling een korte training licht en geluid voor tieners. U kunt vanaf dit moment uw kinderen opgeven voor het komende seizoen van jeugdtheater Tierelier.

Na aanmelding wordt uw zoon of dochter, afhankelijk van leeftijd, mits er plaats is, ingedeeld in een van de groepen. Iedere groep wordt begeleid door een regisseur (vrijwilliger) van onze stichting. De kosten voor deelname aan de reguliere lessen bedragen dit seizoen € 165,–. Voor meer informatie of het opgeven van kinderen voor het komend seizoen kunt u bellen naar 024-6750939 of stuur een bericht naar [email protected].