Koningsfeest zorgboerderij ’t Personnebos

BEUNINGEN, 7 mei 2013

BEUNINGEN, 7 mei 2013

Ter gelegenheid van de nieuwe koning werd er feest gevierd bij zorgboerderij ’t Personnebos aan de Bijsterhuizenstraat in Beuningen.

Bijna alle deelnemers, vrijwilligers en stagiaires, waren op 1 mei aanwezig. De zonnige dag begon met koffie en een muffin. Daarna werden er groepen gemaakt en begonnen de oud-Hollandse spelen. Er werd o.a. koek gehapt, boerengolf gespeeld, blik gegooid, hoefijzer geworpen, gesjoeld en er was een raadspel. Tussendoor was er sap met komkommer.

Rond half een werd aan tafel gegaan waar een heerlijke tomatensoep opgediend werd. Daarna werden ook de salades en het toetje, slagroomijs met vruchten, met smaak veroberd.

Na het eten ging bijna iedereen even genieten van de zon.

’s Middags stond een goochelaar op het programma. Hij kreeg veel hulp van vrijwillige assistenten uit het publiek.

De dag werd afgesloten met koffie, waarna iedereen terugkeek op een geweldig gezellige dag.

Over het Personnenbos
Jan en Gerrie Peer-Dorussen wonen samen met hun drie kinderen op een boerderiij in het landelijk gebied van Maas en Waal. Zij willen ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking met een AWBZ-indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg, mee laten meegenieten van het agrarisch bedrijf. De zorgboerderij is aangesloten bij stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid.

Meer informatie over de zorgboerderij kunt u vinden op www.personnebos.nl.