Moeders zijn VIPS in Hart van Beuningen

Foto:

BEUNINGEN, 7 mei 2013

BEUNINGEN, 7 mei 2013

Op zaterdag 11 mei vieren de ondernemers in het Hart van Beuningen Moederdag VIP-dag.

Alle moeders uit Beuningen en omgeving worden op deze dag ontvangen met een feestelijk onthaal. De ondernemers willen hiermee laten zien dat in het centrum van Beuningen elke klant – moeders in dit geval – een VIP-behandeling verdient.

Op het Thorbeckeplein en op het Kerkplein worden lange tafels opgesteld waar moeders zich kunnen laten verwennen met een overheerlijk ontbijtje. Dit wordt hun gratis aangeboden door de ondernemers van Beuningen. Er zijn onder andere knapperige croissants, broodjes, beleg, koffie, thee en jus d’orange. Veel ondernemers uit het centrum leveren hiervoor om niet een bijdrage.

Moeders ontbijten, kinderen spelen
Terwijl de moeders zich laten trakteren aan de ontbijttafel, wordt er voor hun kinderen gezorgd, zodat zij dit moment even helemaal voor zichzelf kunnen hebben. In de knutselkraam op het Julianaplein (t.o. DA/Expert) kunnen de kleintjes zich naar hartenlust vermaken. Onder professionele leiding gaan zij hier aan de slag met het knutselen van een origineel moederdag cadeau.

Op de foto
Tijdens de Moederdag VIP-dag loopt een ‘paparazzo’ door het centrum die de VIP-moeders (met hun traktatie) op de foto zet. De foto’s zijn binnenkort te downloaden via de nieuwe website: www.hartvanbeuningen.nl.

De nieuwe website is naar verwachting vanaf medio mei in de lucht. Hier is straks alle informatie te vinden over het winkelaanbod, de openingstijden, de evenementen en activiteiten in het Hart van Beuningen.