Proeverij bij Wereldwinkel Beuningen

BEUNINGEN, 8 mei 2013

BEUNINGEN, 8 mei 2013

 

Kom ook tijdens de World Fairtrade Day proeven van de (h)eerlijke chocoladepasta op casinowitbrood, hierbij schenkt de Wereldwinkel ook Fairtrade koffie en thee.

En voor de kinderen is er Fairtrade limonade.

11 mei is het namelijk World Fairtrade Day: de dag waarop wereldwijd aandacht gevraagd wordt voor de impact van eerlijke handel voor miljoenen boeren in ontwikkelingslanden. Dankzij deze boeren kun je op elk moment van de dag genieten van lekker eten en drinken. Bijvoorbeeld ’s ochtends, een kop Fairtrade koffie of thee om wakker te worden. Als tussendoortje een koffiekoek. En bij het avondeten; rijst met curry en een glas Fairtrade wijn of bier erbij.

Surinaamse hapjes van dichtbij
Door je eigen Fairtrade moment te creëren, geniet je niet alleen van heerlijk eten maar kun je de wereld ook beetje bij beetje helpen veranderen.

Om het extra gezellig te maken kan men van Sranang Bibi, de Surinaamse toko tegenover de Wereldwinkel, ook lekkere hapjes proeven.

 

Moederdag
Op zondag 12 mei is het Moederdag! Een mooie gelegenheid om op 11 mei, of eerder, in de Wereldwinkel een fair cadeau voor je moeder te kopen. Veel van de cadeaus uit het assortiment zijn gemaakt door moeders. Zij verdienen daarmee een inkomen voor hun kinderen zodat die een betere toekomst krijgen.

Voor deze dag zijn bijvoorbeeld bijzondere ‘theeboeketten‘ samengesteld. Deze theeboeketten zijn er al vanaf € 3,- . En ook leuke geurbrander-cadeau’s. Hoe die er uit zien, kom kijken bij Wereldwinkel Beuningen aan Thorbeckeplein 43 of kijk alvast op de website bij Aanraders.