College in gesprek in Ewijk

Foto:

EWIJK, 10 mei 2013

EWIJK, 10 mei 2013

Het college van de gemeente Beuningen brengt vrijdag 17 mei 2013 een bezoek aan Ewijk. De gemeente ziet het als dé kans om uw ideeën over uw dorp te delen met de burgemeester en wethouders.

Burgemeester en wethouders zijn van 18.00 tot 20.00 uur aanwezig bij supermarkt Jan Linders. Het bezoek is eerder in maart gepland geweest maar is toen door griep bij enkele collegeleden uitgesteld.

Ook bij inwoners thuis
Inwoners kunnen het college ook thuis spreken, tijdens een kopje koffie. Een afspraak is snel gemaakt via telefoonnummer 14 024. Inwoners kunnen ook een email sturen naar [email protected] met in het onderwerp ‘Gemeente Beuningen bij mij thuis’.

Zaterdag 2 maart bracht het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan Weurt. Bij bakkerij Knoop en supermarkt Coop konden inwoners ideeën delen met het college en hun mening geven over het dorp. Wilt u weten hoe dit bezoek is verlopen? Bekijk dan het filmpje.

WEURT

Met de slogan De gemeente & U: in gesprek in…‘ is het college al in Weurt geweest en gaat het ook nog naar de Beuningen en Winssen. Data en locaties worden tijdig bekend gemaakt.

Foto: Jack Tillmanns