Informatieavond Kloosterhof Weurt

Foto:

BEUNINGEN – 14 mei 2013

BEUNINGEN – 14 mei 2013

Op de locatie Kloosterhof in Weurt zijn plannen voor de ontwikkeling van een ontmoetingsplek. Een plek voor zowel een basisschool, dorpshuis, sporthal, peuterspeelzaal en mogelijk andere activiteiten. Donderdag 23 mei praat de gemeente Beuningen belangstellenden bij over de laatste stand van zaken.

De plannen rond een nieuwe ontmoetingsplek op de Kloosterhof in Weurt vorderen gestaag. En het bestemmingsplan ligt binnenkort ter inzage. Daarom organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst.

Informatiebijeenkomst
De bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 23 mei 2013 om 19.30 uur in de Kloosterhof (Kapittelweg 2a, Weurt). Tijdens deze avond wordt u eerst bijgepraat door wethouder Piet de Klein over de laatste stand van zaken. Daarna kunt u op eigen gelegenheid bij verschillende medewerkers vragen stellen over het bestemmingsplan, verkeersonderzoek, de ideeën rondom de nieuwe school en het gebruik van het dorpshuis.

Bewoners van Weurt en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Omwonenden van de Kloosterhof ontvangen ook een uitnodiging per brief.

 

Bron: gemeentelijke website beuningen.nl