Regionale Parkinson bijeenkomst

Foto:

NIJMEGEN – Prof.dr. Bas Bloem (neuroloog) houdt op 5 juni 2013 een open spreekuur / vragen marathon voor mensen met Parkinson. U kunt alles vragen maar er is 1 spelregel: Bas Bloem zal geen persoonlijk medisch advies geven.”Tijdens mijn spreekuren merk ik vaak dat Parkinson patiënten veel vragen hebben”, legt Bas uit. “Vragen vanuit nieuwsgierigheid, soms vanwege zorgen over de toekomst, of vanwege een kritische houding en vanuit interesse in de ziekte op zich. Vragen om meer te weten te komen over de beperkingen die de ziekte met zich meebrengt, maar juist ook veel vragen over de mogelijkheden rondom de ziekte. Ik vind het fijn om te horen wat er speelt, samen verder te denken en zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Daarom organiseren we in samenwerking met de Parkinson Vereniging regelmatig een soort “open spreekuur”, waarin we open over allerlei onderwerpen praten.”U kunt Bas die dag alles vragen over medicatie, beweging, voeding, stemming, enzovoorts. Alles komt voorbij. De ervaringen van anderen, zijn kijk als dokter en huidige stand van de wetenschap komen zo samen. Eerdere soortgelijke sessies werden door patiënten als heel waardevol ervaren. De enige beperking is dat Bas die dag nooit een individueel medische advies zal geven, maar alleen algemene antwoorden geeft over alle soorten problematiek die kunnen spelen rondom de ziekte van Parkinson.

NIJMEGEN – Prof.dr. Bas Bloem (neuroloog) houdt op 5 juni 2013 een open spreekuur / vragen marathon voor mensen met Parkinson. U kunt alles vragen maar er is 1 spelregel: Bas Bloem zal geen persoonlijk medisch advies geven.

“Tijdens mijn spreekuren merk ik vaak dat Parkinson patiënten veel vragen hebben”, legt Bas uit. “Vragen vanuit nieuwsgierigheid, soms vanwege zorgen over de toekomst, of vanwege een kritische houding en vanuit interesse in de ziekte op zich. Vragen om meer te weten te komen over de beperkingen die de ziekte met zich meebrengt, maar juist ook veel vragen over de mogelijkheden rondom de ziekte. Ik vind het fijn om te horen wat er speelt, samen verder te denken en zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Daarom organiseren we in samenwerking met de Parkinson Vereniging regelmatig een soort “open spreekuur”, waarin we open over allerlei onderwerpen praten.”

U kunt Bas die dag alles vragen over medicatie, beweging, voeding, stemming, enzovoorts. Alles komt voorbij. De ervaringen van anderen, zijn kijk als dokter en huidige stand van de wetenschap komen zo samen. Eerdere soortgelijke sessies werden door patiënten als heel waardevol ervaren. De enige beperking is dat Bas die dag nooit een individueel medische advies zal geven, maar alleen algemene antwoorden geeft over alle soorten problematiek die kunnen spelen rondom de ziekte van Parkinson.

Op woensdag 5 juni 2013 wordt, in samenwerking met de Parkinson Vereniging, weer een dergelijk spreekuur georganiseerd in het kader van de Regionale Parkinson bijeenkomst.

Datum: 5 juni 2013
Locatie: Kolpinghuis in Nijmegen, Smetiusstraat 1
Start:  13.00 uur.

Graag nodigt Bas Bloem u uit om deel te nemen. U kunt hem dan alles vragen: alles wat u altijd al over Parkinson wilde weten!

Aanmelden en meer informatie
Neemt u voor vragen of aanmelden contact op met Miriam Reelick: [email protected], 024-3619807 (dinsdag afwezig).

Zie ook [file de bijlage voor meer informatie.]

Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht!
Aanmelden kan t/m dinsdag 28 mei 2013.
Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Vol=vol.

 

 

5 juni 2013 Regionale Parkinson bijeenkomst Neuroloog Bas Bloem.pdf