Berendonck niet bereikbaar tijdens dancefestival Emporium

NIJMEGEN – Op zaterdag 25 mei aanstaande wordt voor de negende achtereenvolgende keer dancefestival Emporium georganiseerd op recreatiegebied Berendonck te Wijchen. Het festival duurt van 12.00 uur ’s middags tot 0.00 uur ’s avonds. Het thema van dit jaar is: Colours of India. De organisatie, The Matrixx, verwacht 20.000 bezoekers. Deze zaterdag en tijdens de op- en afbouw is het recreatiegebied grotendeels niet toegankelijk voor dagrecreanten. Op zaterdag 25 mei 2013 is Berendonck afgesloten voor dagrecreanten en alleen toegankelijk voor bezoekers van Emporium. Ook op zondag 26 mei is het recreatiegebied afgesloten in verband met de veiligheid gedurende de afbouw van het evenement. Dagrecreanten worden deze zaterdag en zondag doorverwezen naar andere recreatiegebieden in de omgeving: Groene Heuvels (Ewijk), Wylerbergmeer (Beek) en Mookerplas (Plasmolen). Waterskibaan en golfbaanDe waterskibaan sluit één dag zijn deuren: op zaterdag 25 mei is de waterskibaan gesloten. Op zondag 26 mei is de waterskibaan weer geopend. De golfbaan van BurgGolf Wijchen blijft wel geopend en bereikbaar. Bezoekers kunnen deze gewoon per auto bereiken. Bereikbaarheid tijdens op- en afbouwMaandag 20 mei 2013 (tweede pinksterdag) wordt gestart met de opbouw. Dagrecreanten kunnen tijdens de op- en afbouw gewoon gebruik maken van het recreatiegebied, echter in beperkte mate. Op donderdag 30 mei is het recreatiegebied vanaf 12.00 uur weer in zijn geheel beschikbaar. Alle verwijzingen staan ter plekke met bebording aangegeven.

NIJMEGEN – Op zaterdag 25 mei aanstaande wordt voor de negende achtereenvolgende keer dancefestival Emporium georganiseerd op recreatiegebied Berendonck te Wijchen. Het festival duurt van 12.00 uur ’s middags tot 0.00 uur ’s avonds. Het thema van dit jaar is: Colours of India. De organisatie, The Matrixx, verwacht 20.000 bezoekers. Deze zaterdag en tijdens de op- en afbouw is het recreatiegebied grotendeels niet toegankelijk voor dagrecreanten.

Op zaterdag 25 mei 2013 is Berendonck afgesloten voor dagrecreanten en alleen toegankelijk voor bezoekers van Emporium. Ook op zondag 26 mei is het recreatiegebied afgesloten in verband met de veiligheid gedurende de afbouw van het evenement.

Dagrecreanten worden deze zaterdag en zondag doorverwezen naar andere recreatiegebieden in de omgeving: Groene Heuvels (Ewijk), Wylerbergmeer (Beek) en Mookerplas (Plasmolen).

Waterskibaan en golfbaan
De waterskibaan sluit één dag zijn deuren: op zaterdag 25 mei is de waterskibaan gesloten. Op zondag 26 mei is de waterskibaan weer geopend. De golfbaan van BurgGolf Wijchen blijft wel geopend en bereikbaar. Bezoekers kunnen deze gewoon per auto bereiken.

Bereikbaarheid tijdens op- en afbouw
Maandag 20 mei 2013 (tweede pinksterdag) wordt gestart met de opbouw. Dagrecreanten kunnen tijdens de op- en afbouw gewoon gebruik maken van het recreatiegebied, echter in beperkte mate. Op donderdag 30 mei is het recreatiegebied vanaf 12.00 uur weer in zijn geheel beschikbaar. Alle verwijzingen staan ter plekke met bebording aangegeven.

Meer informatie op: www.berendonck.nl. Meer informatie over het festival is te vinden op: www.emporiumfestival.nl.