Kent u iemand die niets van internet afweet?

Foto:

BEUNINGEN – Voor de 50-plussers die nog nooit een computer hebben aangeraakt houdt Senioren Beuningen en SeniorWebBeuningen een speciale inloopmiddag in de Lèghe Polder, Schoolstraat Beuningen. Men kan dan kennis maken met de wereld van internet. Steeds meer worden we in het dagelijks leven afhankelijk van of verwezen naar het Internet. Ook al heel veel ouderen “zitten” op Internet. Internet is ook heel leuk!Via Internet is heel veel informatie beschikbaar en men kan met de hele wereld in contact komen. En wat te denken van het opzoeken van gegevens zoals bouwaanvragen bij de gemeente, kapvergunningen, hoe er via internet op een veilige manier van alles gekocht kan worden, hoe u contact kunt maken met andere mensen op de hele wereld. Televisie en kranten verwijzen steeds vaker naar internet. Als U iemand kent die nog niet bekend is met het Internet maar dat wel zou willen worden, wijs ze dan op deze inloopmiddag. De vereniging van Senioren Beuningen en SeniorWebBeuningen nodigen diegene van harte uit. Even laten weten wanneer u kunt komen door te bellen met de heer Ben Geutjes via telefoonnummer 024-6772115.

BEUNINGEN – Voor de 50-plussers die nog nooit een computer hebben aangeraakt houdt Senioren Beuningen en SeniorWebBeuningen een speciale inloopmiddag in de Lèghe Polder, Schoolstraat Beuningen. Men kan dan kennis maken met de wereld van internet.

Steeds meer worden we in het dagelijks leven afhankelijk van of verwezen naar het Internet. Ook al heel veel ouderen “zitten” op Internet. Internet is ook heel leuk!

Via Internet is heel veel informatie beschikbaar en men kan met de hele wereld in contact komen. En wat te denken van het opzoeken van gegevens zoals bouwaanvragen bij de gemeente, kapvergunningen, hoe er via internet op een veilige manier van alles gekocht kan worden, hoe u contact kunt maken met andere mensen op de hele wereld. Televisie en kranten verwijzen steeds vaker naar internet.

Als U iemand kent die nog niet bekend is met het Internet maar dat wel zou willen worden, wijs ze dan op deze inloopmiddag. De vereniging van Senioren Beuningen en SeniorWebBeuningen nodigen diegene van harte uit. Even laten weten wanneer u kunt komen door te bellen met de heer Ben Geutjes via telefoonnummer 024-6772115.