WVW Weurt begint feestweekend met winst

WEURT, 18 mei 2013Tonnie van de Broek kan lobbyen en dat weten ze in Weurt. Zo stapten vrijdagavond grote namen uit Feyenoord en NEC het veld op en vormden in een mixture, de tegenstander van het eerste van WVW. Tonnie wist het te regelen en daarmee werd de opening van het feestweekend zeer speciaal. WVW viert dit weekend feest (90 jaar) en er is een fantastisch programma in elkaar gezet om dit feest onvergetelijk te maken. Het eerste van het WVW opent met een wedstrijd tegen een combinatie van oud NEC en Feyenoord. Uiteraard zag je direct dat de jaren bij de tegenstander niet ongemerkt voorbij waren gegaan. Langs de kant hoorde je dan ook: “Gaat daar nu Leonardo? En loopt daar Anton Janssen? Kijk daar gaat Mike Obiku en daar Wijnstekers. Die kleine daar is dat Gradje Xhofleer?”

Door Hans Straten

Tonnie van de Broek kan lobbyen en dat weten ze in Weurt. Zo stapten vrijdagavond grote namen uit Feyenoord en NEC het veld op en vormden in een mixture, de tegenstander van het eerste van WVW. Tonnie wist het te regelen en daarmee werd de opening van het feestweekend zeer speciaal.

WVW viert dit weekend feest (90 jaar) en er is een fantastisch programma in elkaar gezet om dit feest onvergetelijk te maken. Het eerste van het WVW opent met een wedstrijd tegen een combinatie van oud NEC en Feyenoord.

Uiteraard zag je direct dat de jaren bij de tegenstander niet ongemerkt voorbij waren gegaan. Langs de kant hoorde je dan ook: “Gaat daar nu Leonardo? En loopt daar Anton Janssen? Kijk daar gaat Mike Obiku en daar Wijnstekers. Die kleine daar is dat Gradje Xhofleer?”

Wijnstekers rekt zijn spieren op en Frans Raaymakers (blauw jack) focust op de bal.
rabvwnn7cz7vy5zzalplq26ds
Theo Roelofs mag, als oudste lid van de vereniging, de aftrap geven en we gaan beginnen.

dczqqvn7pfu6ntu3u8pg8xz9x

Na 12 minuten opent WVW de score. De voorsprong duurde kort, want binnen drie minuten stond het al 1-1. WVW moest vaak aan de bak, maar na een enige tijd werd de”jeugd ” sterker.

cjfz1iiayz5rlxvvl33qba9ot

Coen Wintjes van Weurt weet handig de keeper te omspelen en geeft de bal aan Bas Magdalijns. Het is 2-1.

Bas naast Obiku en Jansen
novtr7hv6evcqi40ss7cgrm93

Thijs Swartjes houdt de score bij.
a6rcikqojtu0o5mnd8f6xd2rt

John de Wolf (Feyenoord) was geblesseerd en kon niet meedoen. Wat is het toch leuk dat deze spelers hun club zo trouw zijn gebleven. Tegenwoordig lijkt het of alleen geld domineert en dat clubliefde een ondergeschikte rol heeft?

Vanavond was in Weurt clubliefde wel zichtbaar. De oud-spelers speelden in hun eigen clubtenue en wat als Tonnie nu in zijn netwerk Vitesse had zitten.

En dan Geel Zwart tussen NEC???

Daan van Bergen wil op de foto met John de Wolf.
ylt4d5uahibye3viyiwc2l8od

Ulrich van Gobbel was toch zo snel niet meer
mz1et7k9cbmgzbodtgtuuofon
Daar staat de hoofdprijs van de loterij

msp9ve4tc2e24psp8nv8jnpog

Zeker driehonderd toeschouwers hebben genoten. Zij zagen hun WVW van de grote namen winnen met 7-5. De wedstrijd was niet echt spannend, maar wel onvergetelijk.

Tekst/foto’s: Hans Straten