Heb jij een abonnement op het ziekenhuis?

BEUNINGEN/WIJCHEN – Of zie je de dokter vaker dan je vriendjes. Dan hebben de Ondernemer van het Jaar Wijchen; AMC Groep en de door jongeren geleide Stichting Sprankel iets leuks voor jou!Samen organiseren zij voor langdurig zieke kinderen en/of kinderen met een chronische aandoening op 1 en 2 juni 2013 “Mijn Sprankeldag”in theater ’t Mozaiek te Wijchen.De kinderen met een chronische aandoening zoals bijvoorbeeld astma, diabetici, reuma, spierziektes mogen dan samen met hun gezin gratis naar het Mozaïek Theater in Wijchen komen, om daar te genieten van de nieuwe muziektheaterproductie “Funky vs. Gipsy” van jeugdtheater Sprankel. Zij mogen hun gezin (maximaal 5 personen) meenemen. Via de website stichtingsprankel.nl kunnen kinderen aangemeld worden voor Mijn Sprankeldag. Zonder aanmelding geen entree.

BEUNINGEN/WIJCHEN – Of zie je de dokter vaker dan je vriendjes. Dan hebben de Ondernemer van het Jaar Wijchen; AMC Groep en de door jongeren geleide Stichting Sprankel iets leuks voor jou!

Samen organiseren zij voor langdurig zieke kinderen en/of kinderen met een chronische aandoening op 1 en 2 juni 2013 “Mijn Sprankeldag”in theater ’t Mozaiek te Wijchen.

De kinderen met een chronische aandoening zoals bijvoorbeeld astma, diabetici, reuma, spierziektes mogen dan samen met hun gezin gratis naar het Mozaïek Theater in Wijchen komen, om daar te genieten van de nieuwe muziektheaterproductie “Funky vs. Gipsy” van jeugdtheater Sprankel. Zij mogen hun gezin (maximaal 5 personen) meenemen. Via de website stichtingsprankel.nl kunnen kinderen aangemeld worden voor Mijn Sprankeldag. Zonder aanmelding geen entree.


De voorstelling

Tijdens het weekend van 1 juni zal de nieuwe muziektheaterproductie “Funky vs. Gipsy” uitgevoerd worden.
“Allure Money heeft twee dingen die belangrijk zijn in haar leven:
geld en macht. Met haar project “Plan du Plein” in Funkvillage wil zij de beste projectleidster van de wereld worden. Alleen zien de bewoners van Funkvillage dat plan helemaal niet zitten. Totdat Allure hun vertelt, dat ze daarmee voor altijd van de Gipsy’s af zullen zijn…”

Aanvang van de voorstelling is op beide dagen om 14.00 uur en duurt ca. 2 uur inclusief pauze. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Benefietvoorstelling
Op 1 juni 2013 wordt om 19.00 uur in t Mozaiek Theater ook een benefietvoorstelling gegeven waar iedereen welkom is! Entreekaarten hiervoor zijn € 7,50 en kunnen gereserveerd worden via [email protected]. De totale opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar Stichting Sprankel. Deze opbrengst wordt gebruikt om jaarlijks voorstellingen te kunnen verzorgen in kinderziekenhuizen en RonaldMcDonald huizen.