College in gesprek in WINSSEN

Foto:

WINSSEN – Het college van de gemeente Beuningen brengt zaterdag 25 mei 2013 een bezoek aan Winssen. De gemeente ziet het als dé kans om uw ideeën over uw dorp te delen met de burgemeester en wethouders.Burgemeester en wethouders zijn van 10.00 tot 120.00 uur aanwezig bij supermarkt Jumbo.

WINSSEN – Het college van de gemeente Beuningen brengt zaterdag 25 mei 2013 een bezoek aan Winssen. De gemeente ziet het als dé kans om uw ideeën over uw dorp te delen met de burgemeester en wethouders.

Burgemeester en wethouders zijn van 10.00 tot 120.00 uur aanwezig bij supermarkt Jumbo.

Ook bij inwoners thuis
Inwoners kunnen het college ook thuis spreken, tijdens een kopje koffie. Een afspraak is snel gemaakt via telefoonnummer 14 024. Inwoners kunnen ook een email sturen naar [email protected] met in het onderwerp ‘Gemeente Beuningen bij mij thuis’.

Zaterdag 2 maart bracht het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan Weurt. Bij bakkerij Knoop en supermarkt Coop konden inwoners ideeën delen met het college en hun mening geven over het dorp. Wilt u weten hoe dit bezoek is verlopen? Bekijk dan het filmpje.

WEURT

Met de slogan De gemeente & U: in gesprek in…‘ is het college al in Weurt en Ewijk geweest. Op zaterdag 15 juni is Beuningen als laatste aan de beurt. Meer informatie volgt.

Foto: Jack Tillmanns