GLiMM Theaterschool treedt op

Foto:

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2013 is het zover: de leerlingen van de GLiMM Theaterschool presenteren hun toneelstukken. De twee theatergroepen hebben zelf een toneelstuk bedacht en hier het hele jaar voor gerepeteerd.’Tikie en de Toverketel’Op zaterdagavond 25 mei om 18:30 uur is de première van de jongste groep. De kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar spelen de voorstelling ‘Tikie en de Toverketel’. Een spannend verhaal over het meisje Tikie dat op een nacht door haar lievelingsknuffel Quibuz wordt meegenomen naar een magische wereld waar ze haar vader hoopt terug te vinden. Op zondag 26 mei om 16:00 uur speelt deze groep de voorstelling voor de tweede keer. ‘De Wraak van Palaistra’De oudste groep, jongeren in de leeftijd 11 t/m 16 jaar, speelt op zaterdagavond 25 mei om 20:30 uur de voorstelling ‘De Wraak van Palaistra’. Een toneelstuk met veel muziek waarin de slechte Doktor Scorpius op zoek gaat naar de moordenaar van zijn vrouw. Maar Doktor Scorpius is niet voor niets een slechte uitvinder. En is de vrouw van Doktor Scorpius wel echt dood? Op zondag 26 mei speelt deze groep de voorstelling voor de tweede keer, om 13:30 uur. In beide voorstellingen wordt bovendien live gezongen!De voorstellingen zijn te zien in Dorpshuis De Kloosterhof in Weurt. Kaartjes kosten € 4,50 voor volwassenen (13 jaar en ouder) en € 3,00 voor kinderen. Kaartjes reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected] of kijk op glimmtheaterschool.nl voor meer informatie! Ook zijn de kaartjes verkrijgbaar bij het Kadopaleis en Limburgia in Beuningen.

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2013 is het zover: de leerlingen van de GLiMM Theaterschool presenteren hun toneelstukken. De twee theatergroepen hebben zelf een toneelstuk bedacht en hier het hele jaar voor gerepeteerd.

Tikie en de Toverketel
Op zaterdagavond 25 mei om 18:30 uur is de première van de jongste groep. De kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar spelen de voorstelling ‘Tikie en de Toverketel’. Een spannend verhaal over het meisje Tikie dat op een nacht door haar lievelingsknuffel Quibuz wordt meegenomen naar een magische wereld waar ze haar vader hoopt terug te vinden. Op zondag 26 mei om 16:00 uur speelt deze groep de voorstelling voor de tweede keer.

De Wraak van Palaistra
De oudste groep, jongeren in de leeftijd 11 t/m 16 jaar, speelt op zaterdagavond 25 mei om 20:30 uur de voorstelling ‘De Wraak van Palaistra’. Een toneelstuk met veel muziek waarin de slechte Doktor Scorpius op zoek gaat naar de moordenaar van zijn vrouw. Maar Doktor Scorpius is niet voor niets een slechte uitvinder. En is de vrouw van Doktor Scorpius wel echt dood? Op zondag 26 mei speelt deze groep de voorstelling voor de tweede keer, om 13:30 uur.

In beide voorstellingen wordt bovendien live gezongen!
De voorstellingen zijn te zien in Dorpshuis De Kloosterhof in Weurt.
Kaartjes kosten € 4,50 voor volwassenen (13 jaar en ouder) en € 3,00 voor kinderen. Kaartjes reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected] of kijk op glimmtheaterschool.nl voor meer informatie! Ook zijn de kaartjes verkrijgbaar bij het Kadopaleis en Limburgia in Beuningen.

 

GLiMM Theaterschool, dé theaterschool van Beuningen en omstreken