Braderie en Pasar Malam tijdens Waelwickfestijn

Foto:

Op zondag 2 juni 2013 organiseren De Vrienden van Waelwick een braderie en Pasar Malam in het centrum van Ewijk. Bij de Pasar Malam kunt u proeven van de Indische sfeer. U kunt er genieten van live muziek, exotische dansen, lekkere hapjes en een koel pilsje op een van de terrassen. Op de braderie staan ongeveer 80 kramen waar u allerlei koopjes kunt vinden.De Vrienden van Waelwick hebben een fors aantal gebruikte boeken voor u geselecteerd die u voor een prikje kunt kopen. U kunt er ook een vers gerookte paling, een frietje of een stukje Ewijkse leverworst kopen. Uiteraard is er ook voor de kinderen weer van alles te doen. Er is een springkussen, poffertjeskraam, suikerspin en spelletjes; te veel om op te nomen.De braderie start om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het belooft weer een gezellige dag te worden. Het Waelwickfestijn wordt georganiseerd door de stichting Vrienden van Waelwick. Alle opbrengsten komen ten goede aan de bewoners van Verpleeghuis Waelwick in Ewijk.

Op zondag 2 juni 2013 organiseren De Vrienden van Waelwick een braderie en Pasar Malam in het centrum van Ewijk. Bij de Pasar Malam kunt u proeven van de Indische sfeer. U kunt er genieten van live muziek, exotische dansen, lekkere hapjes en een koel pilsje op een van de terrassen. Op de braderie staan ongeveer 80 kramen waar u allerlei koopjes kunt vinden.

De Vrienden van Waelwick hebben een fors aantal gebruikte boeken voor u geselecteerd die u voor een prikje kunt kopen. U kunt er ook een vers gerookte paling, een frietje of een stukje Ewijkse leverworst kopen.

Uiteraard is er ook voor de kinderen weer van alles te doen. Er is een springkussen, poffertjeskraam, suikerspin en spelletjes; te veel om op te nomen.

De braderie start om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het belooft weer een gezellige dag te worden.

Het Waelwickfestijn wordt georganiseerd door de stichting Vrienden van Waelwick. Alle opbrengsten komen ten goede aan de bewoners van Verpleeghuis Waelwick in Ewijk.