Laatste bericht op ‘oude’ beuningen.nieuws.nl

BEUNINGEN – In de loop van vanavond gaat de nieuwe website van
beuningen.nieuws.nl online. Dit houdt meteen in dat dit het laatste
berichtje is op de huidige website. De vernieuwde
beuningen.nieuws.nl die u straks ziet heeft een volledig nieuwe
uitstraling! Frisser, moderner, interactiever en klaar voor de toekomst.In de drie jaar van haar bestaan heeft beuningen.nieuws.nl zich ontwikkeld tot de meest bekeken website in de gemeente Beuningen en daar zijn we natuurlijk trots op. Online het nieuws lezen is voor veel mensen een dagelijks ritueel. Vaak zelfs meerdere malen per dag.

Op uw pc, tablet of smartphone heeft u direct de beschikking over het laatste nieuws. Vrijwel alles wat er op de wereld gebeurt is direct beschikbaar via een nieuws website of app. Maar u weet natuurlijk ook graag wat er ‘om de hoek’ speelt en daarvoor kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht op beuningen.nieuws.nl met al het nieuws uit Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen.

De oude look
f6k6y7xt1ob5x9wg8uzzrzkhb

Onze verslaggevers en alle contactpersonen bij de verenigingen, stichtingen, bedrijven en andere instellingen die berichten aanleveren zijn betrokken bij de Beuningse samenleving en beschikken zodoende over actueel en betrouwbaar nieuws uit Beuningen en natuurlijk de kerkdorpen Ewijk, Weurt en Winssen.

Beuningen.nieuws.nl is een subdomein van www.nieuws.nl. Dat betekent dat u naast het Beuningse nieuws op dezelfde website ook al het landelijke en internationale nieuws ter beschikking heeft.

Naast dat u eenvoudig op uw desktop of laptop kunt surfen naar beuningen.nieuws.nl, is de website ook volledig geschikt voor mobiel gebruik en tablets door toepassing van responsive design, waardoor de site zich automatisch aanpast aan de grootte van het gebruikte beeldscherm. Er zal direct na de lancering van de nieuwe website gestart worden met de ontwikkeling van een mobiele app voor Apple- en Androiddevices. De app zal vooral open van structuur zijn, zodat de gebruikers hem volledig in kunnen stellen naar eigen wens. Zo kan men dan bijvoorbeeld aangeven dat men standaard op de categorie Sport komt.

De komende maanden zal deze nieuwe website nog verder verfijnd worden. Het belangrijkste is echter, dat u op een prettige en overzichtelijke manier dagelijks op de hoogte kunt blijven van alles wat er zich in de gemeente Beuningen afspeelt. En daar kunt u bij beuningen.nieuws.nl op rekenen! Tot later!

trr051tr3x8rkbjsv0oq5mff2