Jeugdtheater Tierelier op volle toeren

Zaterdag 8 en zondag 9 juni en zondag 16 juni 2013 geven de groepen van jeugdtheater Tierelier weer spetterende voorstellingen in het Molenhuistheater in Beuningen.
De spits wordt afgebeten door de woensdaggroep met het stuk “Niet van deze wereld” onder leiding van Vincent Janssen. Alle voorstellingen worden op zijn Tiereliers aan u getoond. Dus laat u verrassen.

Hierna volgt de voorstelling van de jongste groep met “Lang en gelukkig ”een modern sprookje onder leiding van Lotte Lemmen. Nee, we vertellen niets maar het belooft een waar spektakel te worden. Alle registers zijn open getrokken, want u kunt ook kijken naar de Leeuwenkoning, de musical van de groep van Kim Donachie en Melanie van de Boogaart.

Een spetterende voorstelling “Orde en waanzin” door de groep onder leiding van Astrid Nijssen en Rosa Otten, details houden we nog even geheim en als klapper op de vuurpijl wordt de eerste theaterdag afgesloten met een spetterende dansvoorstelling ”Just Dance”. Deze groep bestaande uit 8 vlotte meiden, onder leiding van Lisanne Kluitmans, een gedreven dansdocente, ooit zelf speelster bij Jeugdtheater Tierelier, is het hele jaar druk zijn geweest met het inoefenen van de choreografie.

Zondag 9 en 16 juni worden alle voorstellingen nog een keer op de planken gebracht.

Uitbreiding met drie balletgroepen
Zoals u misschien weet, heeft Jeugdtheater Tierelier dit jaar, inmiddels haar groepen uitgebreid met drie balletgroepen, bestaande uit kinderen van 4 tot ongeveer 9 jaar onder leiding van Esther Bluyssen. Zij treden zondag 16 juni voor het voetlicht. Komt u ook deze kinderen aanmoedigen? Het totale programma van het uitvoeringsweekend Jeugdtheater Tierelier kunt u vinden op de site van de stichting www.stg-perspectief.nl.

Heeft u ook zo een behoefte aan warmte, licht en gezelligheid. Dan mag u deze voorstellingen niet missen! Voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Wanneer: 8, 9 en 16 juni 2013
Locatie: Molenhuis in Beuningen
Kinderen betalen € 5, – en ouders € 7,50 – per voorstelling.
De kosten voor het bezoeken van de balletvoorstellingen bedragen voor € 2, – en ouders € 3, – Maar wees er snel bij want per voorstelling kunnen maximaal 100 bezoekers deelnemen en op is op.

Voor meer informatie of voor het bestellen van kaartjes bel 024-6750939 of stuur een berichtje naar [email protected].