Beuningen Heroes aangenaam verrast door Danny van Hemmen

Foto:

BEUNINGEN/EWIJK – Aanstaande zaterdag vertrekken de  Beuningen Heroes. Op donderdag 6 juni 2013 zullen ze de Alpe d’Huez gaan bedwingen. Voor “Opgeven is geen optie” gaan ze het WEER doen.Deze editie gaan 3 fietsers, 3 hardlopers en 1 wandelaar de uitdaging aan. Voorbereidingen werden getroffen en er werd gekeken naar het vervoer. Rondbellen om een bus te huren voor die week was een van de aandachtspunten.

Druk rondbellen, maar veelal was het bedrag voor de verhuur te hoog, of er was die week geen bus te huur….Tot dat we totaal verrast werden met een gesponsorde bus voor de hele week!

Met dank aan Danny van Hemmen uit Ewijk. Hij heeft ervoor gezorgd dat er een personenbus is voor de hele week voor een aantal teamleden en diens gezinnen. Danny werd gebeld met de vraag of hij voor die week een busje had wat men eventueel zou kunnen huren. Tegen gereduceerd tarief dan als het kan.  “Wat had je gedacht als ik die bus nou eens zo mee geef” zei Danny. “Ja, dat zou heel mooi zijn”, was ons antwoord. “Ik overleg even en je hoort van mij”. Even later ging de telefoon. “Jullie komen die bus maar halen en hij is voor jullie de hele week”. GEWELDIG NIEUWS !!!

Danny’s motivatie: “Soms is het gewoon goed om iets bijzonders te doen en dit is zo iets” Dit is een prachtige gebaar waar het team enorm dankbaar voor is. Danny voor ons ben jij een kanjer!!

Dat Alpe duZES leeft in blijkt uit het feit dat nog elke dag donaties binnenkomen bij de teamleden en zoals het erna uit ziet zullen de € 30.000 die het team als doel had zeker gehaald worden. En daar zijn wij enorm trots op!

Beuningen Heroes een team dat elkaar steunt….Steunt U ons?  
HELP ONS MEE? OPGEVEN IS GEEN OPTIE in de strijd tegen kanker!

Voor donaties kijk op: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/teams/beuningen-heroes/

Jolanda Roghmans