Vaderdag: Wat eten we papa?

Foto:

BEUNINGEN – Zondag 16 juni is het vaderdag, dus pakt Wereldwinkel Beuningen uit op zaterdag 15 juni 2013 met een leuke Vaderdag-cadeau-Verkoop. Op die zaterdag is het zelfs 20% korting op onze cadeauartikelen. (muv food en Unicef)Kei van een papa
Naast buiten-activiteiten zoals doelschieten, enveloppe trekken en sjoelen kan je natuurlijk ook meteen een leuk Vaderdag cadeautje kopen zoals een kaars “kei van een papa”, lekker mongozo-bier, een stoere Unicef sleutelclip of misschien een vijzel!? Uiteraard zijn deze spullen nu al te vinden in de Wereldwinkel.

Kokende papa
Steeds meer mannen genieten van uitgebreid koken. Hoe leuk is het om deze hippe kokende papa’s met Vaderdag te verrassen met wat keukengerei? Kan je zelf ook meteen mee genieten van een lekkere maaltijd! De Wereldwinkel is dé cadeauwinkel waar je alle ingrediënten kan vinden om het tafelen nog (h)eerlijker te maken.

Vijzel van Fair Trade Original
Maak jouw vader blij met een vijzel van Fair Trade Original. Verse kruidenpasta’s, pesto of een marinade zijn met een vijzel makkelijk te maken en geven veel meer smaak dan gemalen specerijen.

De vijzel van Palewa zeepsteen is gemaakt in de Indiase Agra Bazaar, een bedrijfje onder de rook van de beroemde Taj Mahal. Er  werken zo’n 60 ambachtslieden onder één dak, 55 mannen en 5 vrouwen. Het voordeel van het werken onder één dak is dat er veel uniformer gewerkt kan worden en de inzet van machines prijzen de producten niet uit de markt. Maar bovenal maakt het gezamenlijke werken het mogelijk om betere arbeidsomstandigheden te creëren. In de werkplaats zijn op verschillende plaatsen ventilatoren aangebracht die het meeste stof wegzuigen. Stof wordt opgevangen en verkocht aan bouwbedrijven; daar worden bijvoorbeeld weer vloeren van gemaakt. Ook zijn alle medewerkers goed verzekerd en ontvangen ze een goed loon.

Dus tot gauw bij Wereldwinkel Beuningen, Thorbeckeplein 43.
Website: wwbeuningen.nl