Hulp gevraagd tijdens bouwweek

WEURT – Ook dit jaar organiseert Stichting Jeugdwerk Weurt (SJW) weer een te gekke Kindervakantieweek voor
de jeugd uit Weurt. Ze kunnen daar goed hulp bij gebruiken van belangstellenden vanaf 16 jaar.Dit jaar is de bouwweek met thema TV Weurt van maandag 5  t/m vrijdag 9 augustus. Alle kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar mogen deelnemen aan deze week, dus helaas is het niet bedoeld voor jongere broertjes of zusjes.

De Kindervakantieweek organiseren kan echter niet zonder hulp, bijvoorbeeld bij het begeleiden van groepen (voornamelijk kinderen uit groep 1 t/m 4), bij het helpen kartonnen huisjes te bouwen, of helpen op posten van spelletjes of ondersteunen bij grote axitraxi toestellen. Ieder dagdeel is er weer iets anders te doen.

De organisatie van SJW stelt het erg op prijs als ouders dagdelen willen helpen tijdens de bouwweek, dit kan van 1 tot alle dagdelen, alle hulp wordt gewaardeerd. Zo zorgen jullie er samen voor dat de kinderen een supergave week hebben. Geef je op via [email protected]. Ook kun je daar met al je vragen terecht.

Ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om mee te helpen tijden de bouwweek? Of ben je jonger dan 16 en wil je helpen als extra ondersteunend persoon bij een groepje of spelletje?  
Meld je aan via bovengenoemd adres om mee te helpen zodat we er gezamenlijk een leuke en goed georganiseerde week van kunnen maken!