Kunstmarkt Ewijk zondag 30 juni

EWIJK – In de tuin tegenomver verpleeghuis Waelwick wordt op zondag 30 juni 2013 van 11.00 uur tot 17.00 uur de jaarlijkse Kunstmarkt gehouden. Zo’n 50 kunstenaars laten hun werken zien. De Kunstmarkt Ewijk heeft een goede naam opgebouwd bij zowel de kunstenaars als het publiek. Elk jaar worden de bezoekers weer verrast. Er zijn vele kunstuitingen te zien, van schilderkunst tot textielkunst en van keramiek tot beeldhouwwerk, maar ook sieraden zullen zeker niet ontbreken.

Door verschillende deelnemers worden demonstraties gegeven. Er wordt niet alleen tentoongesteld, maar ook verkocht. Toch is de bedoeling van de kunstenaars vaak om juist het publiek kennis te laten maken met hun werk. Ze komen niet alleen uit onze regio, maar ook uit andere delen van Nederland. In de tuin zijn gezellige zitjes waar het publiek kan genieten van een hapje en drankje en live muziek.

Zanggroep Splinter uit Beuningen en dixielandformatie JAZZEZZ zorgen voor de muzikale omlijsting. Dus kom naar deze unieke happening op een unieke plek, het is zeker een bezoekje waard en de entree is gratis.

Nadere informatie kunt u krijgen via het mailadres: [email protected]
Een lijst met deelnemers is op de site vriendenvanwaelwick.nl te vinden.

kunstmarkt