Vakantievoorstellingen bij Tingeling

Foto:

Van dinsdag 2 tot en met vrijdag 12 juli 2013 geeft poppentheater Tingeling voorstellingen in haar eigen theatertje in Beuningen.Op dinsdag 2 en donderdag 4 juli om 11.00 uur begint het poppentheater met ‘Kip Cato’ voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Kosten 3 euro.
Kabouter Tingeling wil zijn tuintje mooi gaan maken nu de zomervakantie is begonnen. Want er komen dan veel kindjes naar zijn bloemetjes kijken.
Kip Cato broedt haar eitjes uit, maar moet af en toe wél eten. Natuurlijk gaat ze daarvoor in de tuin van Tingeling scharrelen, op zoek naar lekkere zaadjes.

Diezelfde dagen s’middags om 14.00 uur wordt “Tingeling aan zee” gespeeld voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Kosten 3,50 euro.

Tingeling gaat met tante Toedeloe op vakantie naar zee. Aan het strand krijgt hij een heel bijzonder vriendje. Samen vinden zij een fles, met een brief erin.  Een zeerover is op zoek naar dezelfde fles en het kost Tingeling en zijn vriendje veel moeite om de piraat op afstand te houden.

Op vrijdag 5, dinsdag 9 en woensdag 10 juli om 11.00 uur gaat de serie verder met de nieuwe voorstelling  “Olifantje in het bos” voor kindjes van 2 tot 5 jaar. En op donderdag 11 en vrijdag 12 juli om 14.00 uur wordt besloten met ‘Het Tovervisje’ voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Adres: Tempelstraat 6 in Beuningen.
Voor info en reserveren zie www.poppentheatertingeling.nl
Telefonisch 024-6777034.