Ans Brouwer liep voor de 25e keer

Foto:

BEUNINGEN – De Beuningse avondvierdaagse beleefde een unicum: Ans Brouwer heeft namelijk dit jaar voor de 25e keer de avondvierdaagse uitgelopen. In het begin heeft ze net zoals zoveel vaders en moeders de tocht gelopen met haar zoon Erik. Hij loopt de avondvierdaagse niet meer mee maar Ans is blijven wandelen. “Bij leven en welzijn ben ik ook volgend jaar van de partij!”, zegt Ans.”Het is de eerste keer dat dit in onze geschiedenis gebeurt”,  laat bestuurslid Jan Evers weten. “Uiteindelijk hebben 1.150 kinderen de avondvierdaagse meegelopen, wat inhoudt dat er dan inclusief alle vaders, moeders, opa’s en oma’s, zo’n 1.600 mensen op de routes zijn.”

Ook dit jaar waren de bewoners van de Alde Steeg present. Twintig ouderen liepen en rolden onder begeleiding van vrijwilligers van de Alde Steeg vier dagen lang de 2,5 km. De vrienden van de Alde Steeg zorgden tijdens de route voor een lekker kopje koffie met cake.

Zaterdagavond vanaf 17.30 uur was er een grandioze intocht op de Balmerd , waarbij de wandelaars muzikaal werden onthaald door muziek van de Jongerenbus Beuningen én door muziekvereniging Kunst en Volharding. Dankzij de geweldige inzet van alle vrijwilligers is alles goed verlopen. De organisatie bedankt hen allemaal en ook het Rode kruis Beuningen voor hun inzet gedurende alle dagen en alle sponsors voor hun bijdrage.

Op de foto: links Ans Brouwer en rechts Marijke Schiks