Overuren voor theaterverlichting van Jeugdtheater Tierelier

Foto:

BEUNINGEN – Dat gebeurde de afgelopen weekenden waar in totaal 11 voorstellingen
gespeeld zijn. Klap op de vuurpijl waren gisteren de uitvoeringen van de balletgroepen onder leiding van Esther Bluyssen.Moderne sprookjes, eigentijdse stukken, een daadwerkelijke musical, een spetterende dansvoorstelling en een balletreis door verschillende landen.

Niets is te gek! De creativiteit van de deelnemers en regisseurs kent geen grenzen. Alle registers worden opengetrokken om de bezoekers te vermaken.  Dat dit door hen gewaardeerd wordt is wel gebleken. Een groot aantal bezoekers hebben, ondanks het mooie weer, een of meerdere voorstellingen van ons jeugdtheater bezocht.

Nieuw seizoen
In september start het jeugdtheater weer met een nieuw seizoen. Wil jij ook toneelspelen, dansen en/of zingen? Aanmelden en inschrijven voor een van de groepen is vanaf heden mogelijk. Aanmeldingen  worden verwerkt in volgorde van binnenkomst. Maar wees er snel bij want de ervaring heeft geleerd dat er altijd meer aanmeldingen zijn dan dat direct geplaatst kn worden. De kosten voor deelname aan het seizoen 2013-2014 bedragen € 165,–

Inschrijven is mogelijk door:
•    Tijdens kantooruren te bellen naar Stichting Perspectief 024-6750939
•    Tijdens openingstijden, iedere maandag t/m vrijdag van 09:00 -17:00 het Molenhuis te bezoeken
•    Of een bericht te sturen naar [email protected]