Benefietsavond ForzaBeuningen succes

Foto:

De Benefietsavond van ForzaBeuningen op donderdag 20 juni heeft het
mooie bedrag opgeleverd van € 43.000. Dit bedrag komt ten goede aan de
stichting Energy4all.Tijdens een uitverkochte benefietsavond in Gasterij De Arend in Winssen konden gasten genieten van een heerlijk diner en mooie muziek en zang van Herman van Teffelen, Jeanine Blommenstein en Jeanette Hendriks. Klapstuk van de avond was een gesponsorde veiling. Carol van Eert, burgemeester van Beuningen, fungeerde deze avond als veilingmeester. Hij had assistentie in de zaal van sferemoniemeester Ron Bons. Dit duo wist de biedingen op fenomenale wijze tot grote hoogte te brengen.

€ 43.000 voor stichting Energy4all
Het mooie eindbedrag overhandige ForzaBeuningenlid Petra Wijgers donderdagavond aan Jan Smeitink, de Beuningse professor die het onderzoek leidt naar het medicijn tegen stofwisselingsziekte. Het bedrag is samengesteld uit de opbrengsten van de shirtsponsoring, de entree voor de Benefietsavond en de gehouden veiling.

In zijn dankwoord gaf Jan Smeitink aan dat hij zeer dankbaar is met deze ondersteuning van de stichting Energy4all. Hij complimenteerde ForzaBeuningen met hun inzet en wees daarbij op de kracht die bij mensen kan ontstaan wanneer zij samen een doel willen bereiken.

ForzaBeuningen
ForzaBeuningen is een enthousiast team wat zich ten doel heeft gesteld de stichting Energy4all te ondersteunen. Zeven van de acht leden fietsen mee met de forza4energy4all, een wielertocht over de Giro D’italia. Deze tocht wordt van 6 t/m 8 september 2013 gereden. Samen trainen zij om deze Italiaanse bergen in dat weekend te fietsen. Om geld op te halen organiseerde ForzaBeuningen op donderdag 20 juni een ‘benefietsavond’. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.forza4energy4all.nl.