De vierdaagse lopen voor Beat Batten

Foto:

Over een paar weken is het zover, de Nijmeegse 4daagse gaat dan van
start. Een vijftal enthousiaste sportieve dames uit Beuningen gaan weer meedoen aan
dit grootste wandelfestijn. Naast de sportieve inzet willen zij dit jaar
lopen voor BEAT BATTEN.Door voor BeatBatten te lopen proberen Gonny Hendrix, Mia Kaspers, Riet van Koningsveld en Annet de Vogel zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor het onderzoek naar Batten.

Zij doen dit omdat de zoon (Roel van 7) van Ronald en Maaike uit Beuningen vorig jaar de diagnose Batten kreeg. Batten is een zeldzame stofwisselingsziekte die ervoor zorgt dat kinderen van tussen de 4 en 8 jaar slecht gaan zien en uiteindelijk blind worden. De ziekte heeft helaas nog veel meer ernstige kenmerken waaronder zelfs het overlijden tussen het 20e en 30e levensjaar.

Helaas is er geen medicijn of behandeling en daar wil de stichting verandering in brengen door onderzoek te doen. De stichting financiert een onderzoek in Duitsland en dat kost veel geld. Vandaar dat ze heel blij zijn dat het vijftal BeatBatten op deze manier in de strijd willen steunen! Voor meer informatie over de stichting kun je naar onze website gaan: www.beatbatten.com.

Steun het vijftal en BeatBatten
Dat kan door ze te sponsoren per gelopen kilometer, of dag etc. Op de website verschijnt binnenkort een sponsorformulier maar die kun je ook nu al per e-mail ([email protected] onderwerp: sponsor BeatBatten tijdens de 4Daagse) aanvragen.

Loop je ook de 4daagse en wil je je ook inzetten voor BeatBatten. Mail naar hetzelfde e-mailadres en er wordt gezorgd vooor een sponsorformulier, shirt  en cap. Bij de doorloop in Beuningen is de stichting aanwezig met een kraam ter hoogte van tennisclub de Linden.

Niet lopen wel steunen?
Dat kan ook via rekening 42.84.13.803 t.n.v. Stg.BeatBatten