Nog 18 vierdaagselopers voor stamceldonorbank gezocht

Foto:

Voor de 6e keer organiseert Stichting Stamceldonorbank Europdonor
Nijmegen de Vierdaagse actie. Wandelt u de Vierdaagse van Nijmegen,
heeft u verzorging nodig en wilt u hen steunen? Maak dan gebruik van de
verzorgingsposten die PV Radboud aanbiedt in samenwerking met de
Stamceldonorbank.Stand op 25 juni: 132 wandelaars!!
Er is nog plaats voor 18 deelnemers. U kunt op de verzorgingspost terecht voor een kop koffie, thee, water of soep en uw vermoeide spieren en voeten laten verzorgen door proffesionele handen.

Meedoen is eenvoudig. Schrijf u vóór 4 juli 2013 in! Als u zich aanmeldt ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging en de vraag of u sponsormateriaal wilt ontvangen. Het minimale bedrag om met de actie mee te doen is €50, -. Een sponsorformulier voor uw eigen administratie en desgewenst eenmalige machtigingen ontvangt u per post of e-mail.

Bij een sponsorbedrag vanaf €75,– ontvangt u een aandenken. De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan het typeren en registreren van stamceldonors in Zuidoost Nederland.

U verzamelt zelf het afgesproken sponsorbedrag en maakt het over naar: ABN-AMRO bank rekeningnummer: 640473008, ten gunste van Stamceldonorbank Europdonor Nijmegen Onder vermelding van “Vierdaagse 2013” en uw naam. (De ervaring leert dat van tevoren ophalen van het sponsorgeld u een hoop tijd bespaart)

Als u nog vragen heeft aarzel dan niet om contact opnemen met Margot van den Akker of Suzan Nillesen via telefoonnummer: 024-3614160. Per e-mail reageren kan natuurlijk ook: [email protected].