Behalve Blarenpas nu ook een ‘Stapperspas’ tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten

Sinds jaar en dag kunnen deelnemers aan de Vierdaagse een Blarenpas
kopen die recht geeft op onbeperkt reizen met de lijnbussen en met de
Vroegbussen naar de startlocatie Wedren.Dit jaar komt er ook een speciale kaart voor de feestgangers; deze is overdag geldig op de lijnbussen en ’s nachts op de nachtbussen vanuit het Centrum naar de Nijmeegse woonwijken en naar diverse bestemmingen in de regio.

Ook met meerdere personen
De kaart heeft een iets andere opzet dan de Blarenpas, het is een 6-rittenkaart voor zes ritten. Iemand kan daarmee zes keer individueel reizen (drie keer naar de stad met de lijnbus en drie keer met de nachtbus terug naar huis) maar de kaart is bijvoorbeeld ook te gebruiken door een groepje van drie personen om met elkaar op één avond naar de stad te reizen (drie ritten) en ’s nachts met de nachtbus terug naar huis (drie ritten).
 
Hermes wil op die manier het gebruik van de bus stimuleren voor bezoekers aan de Vierdaagsefeesten. De 6 rittenkaart is geldig van zaterdag 13 juli t/m vrijdag 19 juli. Voor 6 ritten binnen de stad Nijmegen (inclusief Dukenburg/Lindenholt, Lent en Oosterhout-Nijmegen) kost de kaart € 17, voor  6 ritten binnen de regio Arnhem – Nijmegen kost deze € 27.

Download de Vierdaagse folder voor stappers (pdf) >>

Waar te koop
|De kaart is tijdens de Vierdaagse te koop bij het Breng loket in de hal van station Nijmegen, bij het kaartverkooppunt op het busstation Nijmegen en bij het kaartverkooppunt halte Canisiussingel (waar de nachtbussen dit jaar ook stoppen!).

Hermes streeft er naar om de kaart ook digitaal te verkopen via www.ervaarhetov.nl (dan uitsluitend geldig in combinatie met een geldige identiteitskaart!!!) zodat de kaart dan ook vooraf kan worden aangeschaft