Rectificatie datum Bingo Seniorenvereniging Beuningen

Foto:

In de vandaag verspreidde “Cirkel” van de Vereniging van Senioren Beuningen staat ten onrechte de datum 18 juli vermeld. De juiste datum is donderdag 11 juli 2013.Maandelijks nemen rond de honderd 50 plussers deel aan een gezellige bingomiddag in Café-zaal De Vrijboom 2000 aan de Van Heemstraweg 66 te Beuningen. Aan deze bingo kunnen zowel leden als andere belangstellenden uit Beuningen en omstreken van 50 jaar en ouder deelnemen.
 
De bingo vindt in principe plaats op elke derde donderdag van de maand, de aanvang is 14.00 uur en het einde is circa 16.30 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur.
 
Aangepast tempo
Er worden 11 rondes gespeeld en de prijs hiervoor is € 5,– per kaart.  In deze prijs is tevens begrepen een tegoedbon voor een kopje koffie of thee. Voor de 11e ronde kunnen extra kaarten worden bijgekocht voor € 0,50 per kaart. Uiteraard worden hierbij de bingogetallen in een aangepast tempo bekendgemaakt.

Aantrekkelijke prijzen
Per ronde zijn er vijf aantrekkelijke prijzen te winnen die hoofdzakelijk bestaan uit de meest gebruikelijke boodschappen zoals levensmiddelen en tegoedbonnen van de plaatselijke middenstand.

Tot ziens bij de BINGO op 11 juli 2013 dus!

Website: Vereniging van Senioren Beuningen