Vandaag bij ‘Opmerkelijk nieuws’: Dokter slaat klagende patiënt

Foto:

Deze Russische dokter is er gloeiend bij: toevallig liep de camera toen de man op de Intensive Care twee keer uithaalde naar zijn vastgebonden patiënt. Het slachtoffer overleed, en de arts is op staande voet ontslagen.Andrey Votyakov verwees naar zijn zeer lange dienst die hem door liet slaan bij het Federal Cardo-operatiecentrum in de regio Perm. De aanleiding was een reeks klachten van de patiënt aan het adres van de anesthesist. “Het was een zware dag met een 24-uursdienst. Meteen toen ik de kamer inkwam met mijn ploeg, begon hij me uit te schelden. Toen ging het licht bij me uit”, aldus de dokter met het tot nu toe onbesmette blazoen.

Lees verder en bekijk het filmpje op de landelijke pagina van nieuws.nl.

De bovenste balk bij beuningen.nieuws.nl brengt u naar de rubrieken van het landelijk nieuws. Vandaag wijzen wij op u op rubriek ‘Opmerkelijk‘ maar de mannen  zullen de rubriek Auto al gevonden hebben. De dames moeten iets verder zoeken. Bij Dossier is namelijk een heus dossier met alle berichten rondom Bratt Pitt.

Liever alles van een ander idool weten? Kijk bij de balk ‘Dossier Film helemaal rechts en klik op ‘Bekijk alle film dossiers‘, er zit vast iets anders van uw ‘goesting’ tussen!

Terug naar beuningen.nieuws.nl? Klik op het logo!

beuningennieuws-opmerkelijk