Roel Kuppens lijsttrekker in Beuningen

De leden van D66 in Beuningen hebben de 35-jarige Roel Kuppens unaniem verkozen als lijsttrekker voor de gemeente- raadsverkiezingen. Kuppens is kwaliteitscoördinator bij Entréa, een instelling voor onderwijs en jeugdzorg in Gelderland-Zuid. D66 gaat na ruim 20 jaar in Beuningen weer deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014.”Mijn interesse is breed, maar ligt vooral op het gebied van onderwijs en jeugdzorg. Met mijn kennis en ervaring op deze gebieden denk ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan de gemeentepolitiek in Beuningen.”
 
Later dit jaar zal duidelijk worden wie zich naast Roel Kuppens nog meer verkiesbaar stellen voor een plek in de Beuningse gemeenteraad. De leden van D66 uit Beuningen zullen eind 2013 stemmen over de kandidatenlijst.
 
“De aanhang van D66 in Beuningen is groot. Met gemiddeld 1000 stemmen op D66 tijdens landelijke en provinciale verkiezingen gaan we vol vertrouwen de komende gemeenteraadsverkiezingen in.”
 
D66 verwacht in Beuningen meerdere raadszetels, van de in totaal 21, te behalen tijdens de verkiezingen in maart 2014.
 
Eind februari van dit jaar kwam landelijk D66-voorman Alexander Pechtold naar Beuningen voor een zeer geslaagde discussieavond. Die avond heeft er mede voor gezorgd dat diverse enthousiaste D66-ers in Beuningen zich bij de reeds actieve leden hebben gevoegd.

Tegelijkertijd met Kuppens is in de nieuwe gemeente Berg en Dal/Groesbeek Evert Ruiter tot D66 lijsttrekker gekozen. Eerder werden Rob Jetten in Nijmegen en Esther Dauphin in Wijchen als lijsttrekker bekend.

voldoende is. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om zich bij D66 te melden via [email protected].

tnyt0xm0lbcx90rgxumy0ej1f


http://www.beuningen.lokalebekendheid.nl/footer/images/foot_05.gif

www.facebook.com/D66Beuningen
www.beuningen.d66.nl