WebTV gaat niet op vakantie

Webtv gaat deze zomer zeker niet met vakantie. Vanaf zaterdag 13 juli
2013 kunt u via Webtv kijken naar 4daagsetv. Daarna zendt WebTV alle
afleveringen van ‘Fijn Om Maas En Waler Te Zijn’ achter elkaar uit.  
Ook is er een compilatie van de leukste items van ‘Sarina Op Stap’. Vanaf zaterdag 13 juli tot en met maandag 22 juli “verdwijnt” Webtv even van de zender en neemt 4daagsetv het over.  Alles over de feesten, de wandelaars en het laatste nieuws zie je dan via 4daagsetv.

Hans Boender en Denise Eigenbrood maakten twee seizoenen lang ‘Fijn Om Maas En Waler te zijn”. Alle uitzendingen gaan deze zomer op verzoek nog eens in de herhaling. Bijzondere festiviteiten, aparte inwoners en ook winkels, bedrijven, clubs en verenigingen werden bezocht.  Vanaf dinsdag 23 juli tot en met 21 augustus kunt u alles nog eens rustig bekijken op Webtv.

En tussendoor krijgt u vanaf “De Dag van Druten” ook nog een speciale uitzending van Sarina Op Stap te zien. De leukste van de reportages die ze normaal gesproken maakt voor onze talkshow zijn nu nogmaals te zien. Deze uitzending is vanaf 4 tot en met 7 augustus te zien.

Webtv is in de gemeenten Beuningen, Druten en West Maas en Waal te zien via de analoge maar ook via de digitale kabel. WebTV is te vinden op UPC kanaal31 en Caiway kanaal 235.