Steun BEAT BATTEN ook tijdens de 4Daagse

Lopen, sms-je of gehaktballetje? Iedereen kan kiezen of ze voor het goede doel lopen, of liever vanuit de stoel een sms-je versturen of tijdens de doortocht van de 4Daagse in Beuningen een gehaktballetje komen proeven. Allemaal voor het goede doel: BEAT BATTEN!Een vijftal enthousiaste sportieve dames uit Beuningen gaan weer meedoen aan het grootste wandelfestijn de 4Daagse. Naast de sportieve inzet willen zij dit jaar lopen voor BEAT BATTEN. Door voor BeatBatten te lopen proberen Gonny Hendrix, Mia Kaspers, Riet van Koningsveld en Annet de Vogel zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor het onderzoek naar Batten.

Behalve via het lopen geld binnen te halen is ook de achterban gemobiliseerd. Er komt een stand van BEAT BATTEN in de Burgemeester Gerardslaan bij het parkeerterrein bij de Tennisclub de Linden. Daar worden overheerlijke mini gehaktballetjes geserveerd. Een vrijwillige bijdrage voor het goede doel is de inzet.

Samen met de dames maken Erik de Zwart en Ton Hendrix zich als ambassadeurs hier sterk voor! Gaat u ook langs voor een balletje of sms-ed u nu al?

Erik de Zwart en Ton Hendrix schieten hun vriend Ronald Jansen uit Beuningen te hulp als ze horen dat diens zoon aan Batten lijdt. Lees ook waarom vier vrouwen uit Beuningen meelopen. U helpt toch ook?

beatbatten-400

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons dan via @beuningennieuws

.