C1000 voorlopig nog geen Jumbo

Foto:

De plannen om de C1000 aan het Thorbeckeplein in Beuningen tot een Jumbo om te bouwen zijn voorlopig nog even uitgesteld.”We hebben niet bij elkaar kunnen komen”, laat eigenaar Michael Kalkman weten. “Ik heb nu een goed lopende C1000 met leuke acties en een winkel dat pas
in 2008 nog verbouwd is. Dat moet ik allemaal mee laten wegen in de
beslissing om de grote uitgaven van een verbouwing te doen.Tijdens de laatste onderhandelingen had ik niet gevoel dat we er helemaal klaar voor waren. Ik heb vertrouwen in Jumbo maar kreeg naar mijn idee dat vertrouwen niet voldoende terug in de vorm van garanties. De plannen om 17 augustus a.s. voor tweeeneenhalve week te sluiten en op 4  september als Jumbo weer open te gaan zijn daarom tot nader order uitgesteld.”

“Bij Jumbo hebben ze feilloos in de gaten wat de consument wilt en ze hebben ook hele mooie winkels. De tekeningen voor dit pand waren heel snel klaar en het zou ook heel mooi worden. Ik heb er daarom ook wel zin. Als de onderhandelingen de komende tijd nog willen vlotten gaan we medio volgend jaar alsnog starten met de verbouwing.”

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Ga dan naar Facebook/BeuningenNieuws
en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons dan via @beuningennieuws

Foto: Wikipedia