Drie gewonden na rijden onder invloed

Op woensdagavond 17 juli kreeg de politie een melding van een auto in de
sloot aan de Nieuwe Pieckelaan. Ter plaatse werd een zwaar beschadigde
auto aangetroffen.In of bij de auto waren geen inzittenden meer aanwezig. Een getuige kon de richting aangeven waarheen de drie inzittenden waren gelopen. De auto was op de Lindenstraat al door een getuige gezien zijn. De auto zou daar al beschadigd zijn en daar zou een hond uit de auto zijn gevallen. Daar werd wel een hond en de dierenambulance aangetroffen maar geen inzittenden.

De politie zette de zoektocht voort toen er een melding kwam dat een van de inzittenden zich bij de dierenambulance had gemeld. De twee andere personen kwamen er ook bij. Alle drie de mannen waren gewond. Twee van de drie werden door de politie naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Een van de twee had gebroken ribben en een gebroken pols. De ander had verwondingen aan een van zijn handen. De derde, een 31-jarige man uit Beuningen bleek gereden te hebben.

Bij de blaasproef op straat blies hij een A. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 475 ug/l. Proces-verbaal werd tegen hem opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons dan via @beuningennieuws
.