Vrijdagavond Podium in Hart van Beuningen start op 9 augustus

Foto:

Wie beschikt over een muzikaal of ander artistiek talent, kan dat binnenkort laten zien in het Hart van Beuningen. Vanaf 9 augustus 2013 kan iedereen uit de omgeving van Beuningen zijn of haar kunsten vertonen of juist van de optredens komen genieten tijdens het Vrijdagavond Podium.Net terug van vakantie of helemaal niet weggeweest? U krijgt de kans om van een aantal heerlijke zomeravonden in het centrum van Beuningen te genieten! De winkeliers van het Hart van Beuningen bieden namelijk op vrijdag 9, 16, 23 en 30  augustus een podium aan alle Beuningenaren die het leuk vinden om een keer in de spotlights te staan.

Jong en oud talent, zangers, dansers en andere artiesten, koren, verenigingen… iedereen is welkom om een keer het podium te betreden. Er wordt gezorgd voor een goed zichtbare plek op een van de pleinen en indien nodig is er geluidsversterking beschikbaar. Aan de bezoekers is het om het centrum te bezoeken en het vakantiegevoel te verlengen.

Geef je op!
Wie geïnteresseerd is in deelname kan zich per direct melden bij Loes Jongen, de centrummanager die voor de ondernemers dit evenement organiseert. Aanmelden kan per email: [email protected] onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer, het soort optreden (zang, dans, acrobatiek et cetera) en de datum van voorkeur. Er is nog plek beschikbaar (met name 16 en 23 augustus), maar wees er snel bij!

Alle optredens op de vrijdagavond vinden plaats tussen 19.00 en 20.30 uur op het Julianaplein in het Hart van Beuningen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De optredens worden op vrijwillige basis gegeven; er staat geen vergoeding tegenover.

Meer informatie over deze en andere acties, de winkels en openingstijden van het Hart van Beuningen zijn te vinden op www.hartvanbeuningen.nl.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons dan via @beuningennieuws
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _