Hallo ik ben op zoek…

Foto:

INFOTORIAL, 29 juli 2013 – IetsDoenOfferte.nl is ontstaan nadat Rik Engelen uit Beuningen, tijdens het organiseren van een weekendweg met het voetbalelftal en een vrijgezellenfeest van zijn zwager er achter kwam dat je via meerdere manieren moest zoeken om tot de gewenste informatie  te komen. Dit alles koste ook nog eens zeer veel tijd. Op dat moment dacht hij dit moet anders en begonnen te programmeren en het ontwikkelen van dit portaal en bedacht de naam IetsDoenOfferte.nl.Hallo ik ben op zoek…
‘Naar iets leuks voor een familiedag in de buurt van….’ of ‘Ik zoek een adres waar ik antennelintjes kan kopen voor een niet al te dure prijs’. Lijkt u dat niet heerlijk om lekker eenvoudig een vraag te stellen en dat u daarna een antwoord compleet met offerte ontvangt?

Bezoekers vragen om ideeën, hulp, informatie, tips of direct al concrete offertes voor het  organiseren van een activiteit bij een bedrijfsfeest, familiedag, bruiloft, kinderfeest, vrijgezellenfeest en allerlei andere gelegenheden.

De offertes, altijd gratis en vrijblijvend, kunnen variëren van de verhuur van klapstoelen tot de volledige organisatie van een feest voor honderd mensen met alles erop en eraan: zaalhuur, catering, muziek, spel, toneel, clowns, fotografen en taxichauffeurs.

De meeste bezoekers vragen om een originele workshop en ook “leuke locaties” worden veel gevraagd. Maar er is ook al iemand geweest die om 2 tickets vroeg voor een wedstrijd van Barcelona inclusief overnachting.

Makkelijk voor bezoekers
De website maakt het zowel de bezoekers als de aangesloten bedrijven erg makkelijk om met elkaar in contact te komen. Bezoekers hoeven geen lange formulieren in te vullen, het stellen van de vraag is voldoende. Komt er  vanuit de reeds aangesloten bedrijven geen respons op de vraag, dan zoekt  het team van IetsDoenOfferte alsnog een aanbieder om de vraag te beantwoorden; er komt altijd een passende offerte.

Makkelijk voor bedrijven
Ook de aangesloten bedrijven vinden IetsDoenOfferte erg makkelijk. Het aanmaken van een account is  simpel. De vragen komen vanzelf via de e-mail en na de eerste reactie heeft de aanbieder rechtstreeks contact met de vraagsteller. De bedrijven worden bovendien altijd gratis vermeld in de bedrijvengids op de website en betalen alleen als ze daadwerkelijk reageren op een vraag. Kortom: communicatie zonder ruis en tussenpersonen, voor bedrijven en voor de bezoeker.

Eigenaar Rik van Engelen is tevreden. “Snelheid en eenvoud was ons uitgangspunt en dat blijkt te werken. Het idee van de website was niet zo bijzonder maar de uitvoering maakt het uniek. Voor beide partijen, vrager en leverancier, werkt het prettig en scheelt het een hoop tijd en gezoek.”

www.ietsdoenofferte.nl

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik
HIER en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons via
@beuningennieuws
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _