Run Beuningen Run rent op eigen kracht verder

Foto:

Op 26 juli jongstleden heeft het bestuur van Beuningen Sportief besloten
om de RBR editie 2013 af te gelasten. De financiële risico’s van het
event waren, mede gezien het uitblijven van de sponsors voor Beuningen
Sportief niet acceptabel.Inmiddels heeft de Hard Loop Vereniging Beuningen (HVB) en een aantal enthousiaste vrijwilligers het initiatief naar zich toegetrokken om toch op 15 september 2013 de hardloopwedstrijd door te laten gaan. Deze RBR editie 2013 is daarmee geen event van Beuningen Sportief maar van HVB.

Ger van Boxem van HVB laat weten dat het, na de berichtgeving van gisteren, alsnog lijkt te gaan lukken om voldoende sponsoren te vinden. “Wij zijn blij dat Run Beuningen Run 2013 door kan gaan. Het doel van stichting Beuningen Sportief is om evenementen zoals de RBR op te initiëren en een aantal jaren te ondersteunen totdat deze op eigen kracht voortgezet kunnen worden. Er was al sprake van dat dat voor de editie van 2014 zou gaan gebeuren maar door deze omstandigheden is het een jaar eerder gebeurd. Wij als organiserend team, de vrijwilligers en de vele hardlopers die al jaren deelnemen zijn zeer verheugd met het feit dat we niet een jaar over hoeven te slaan.”

Alhoewel er nu aan sponsoring voldoende toezegingen zijn geeft Ger wel aan dat de organisatie zich ook door de hardlopers gesteund voelt als er middels voorinschrijving inzicht komt in het aantal deelnemers waar de organisatie minimaal rekening mee kan houden. Voor bedrijven wordt extra gewezen op de mogelijkheid om met een team in te schrijven.

Meld u snel aan en laat dit evenement op eigen kracht doorrennen!

Gerelateerd(e) bericht(en):
26-07-2013 Run Beuningen Run slaat een jaartje over