Burg. van Suchtelenstraat afgesloten t/m 30 september

Foto:

BEUNINGEN – Vanaf vandaag is in verband met de aanleg van de snelfietsroute de weg ter hoogte van de Kromme Dissel en de Reekstraat afgesloten voor verkeer.Op dinsdag 6 augustus is de gemeente begonnen aan de tweede fase van de aanleg van het  vrijliggende fietspad. Tot 30 september 2013 wordt gewerkt aan de aanleg van nieuwe kruisingen en het fietspad. (Op de borden staat 27 september maar de gemeente communiceert vooralsnog t/m 30 september).

Fietspad
Het fietspad, aan beiden kanten van de Burg. van Suchtelenstraat, verandert in een éénzijdig tweerichtingsfietspad. Hierdoor is het voor fietsers veiliger om over te steken op de kruising Houtduiflaan – Burg. van Suchtelenstraat – Kromme Dissel.

Het huidige fietspad, het dorp uit richting de Pieckelaan, wordt een tweerichtingsfietspad en wordt daarvoor verbreed en geasfalteerd. Het huidige fietspad richting het dorp in, wordt een voetpad.

Het nieuwe fietspad maakt onderdeel uit van de snelfietsroute van Beuningen.

Het verkeer wordt omgeleid via de Burg. Geradstlaan, linksaf de Haagstraat, r. de Hogewaldstraat, r. Verbindingsweg, r. Reekstraat, l. Nieuwe Pieckelaan.
Zie ook Google Maps onder deze afbeelding.
suchtelenstraat-plattegrond

Gerelateerd bericht(en):
24-06-2013: Zuidelijke snelfietsroute komt af dankzij Willems uit Winssen
05-05-2013: Aanleg kabels en leidingen
29-04-2013: Bestemming terrein naast zwembad
13-02-2013: Aanleg snelfietsroute start medio 2013