Volgende week weer ‘eten in Weurt’

Foto:

Het Eetpunt Weurt, dat sinds maart 2013 wekelijks plaatsvindt in dorpshuis de Kloosterhof in Weurt, start op donderdag 15 augustus weer. Het Eetpunt draait met een groep enthousiaste vrijwilligers die zelf inkopen doen, koken, de gasten welkom heten en het menu serveren. Het eetpunt heeft vanaf 4 juli een zomerstop gehouden en begint volgende week weer.De eerste keer begint het eetpunt met een speciale actie
Wanneer u als vaste bezoeker een introducé meeneemt eet u eenmalig en wel op 15 augustus 2013 voor de helft van de prijs (€ 3,25). Uw introducé betaalt de normale prijs (€ 7,50) Let wel; de introducé moet iemand zijn die het Eetpunt nog niet eerder heeft bezocht!

Waar en Wanneer
Het Eetpunt Weurt vindt plaats in dorpshuis de Kloosterhof in Weurt, Kapittelweg 2a, 6551 EB Weurt. Het Eetpunt is vanaf 15 augustus a.s. weer elke donderdag geopend van 12.30 tot 14.00 uur.

Aanmelden Eetpunt Weurt
Wilt u deelnemen aan het Eetpunt dan is aanmelden verplicht. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag tot 18.00u voorafgaande aan de donderdag. U kunt zich telefonisch aanmelden via 024-6750939 of schriftelijk via de speciale brievenbussen van het Eetpunt bij; COOP Weurt, Laan 1945 nr. 22 Weurt of Dorpshuis de Kloosterhof, Kapittelweg 2 a Weurt of bij Stichting Perpsectief, Molenstraat 54 Beuningen.

P.S. Bij niet tijdig afmelden wordt de volledige prijs in rekening gebracht (afmelden uiterlijk woensdag tot 10.00 uur voorafgaande aan de donderdag).

Voor meer informatie en/of reserveren kunt u contact opnemen met Stichting Perspectief: 024-6750939.

Bekijk uitzending van WebTV: Opening eetpunt Weurt

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik HIER en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons via @beuningennieuws
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _