Mondzorg Beuningen: sterk in specialismen

Foto:

INFOTORIAL – Het veelzijdige team van Mondzorg Beuningen biedt u onder één dak alle specialismen die u nodig heeft voor 100% mondzorg. U kunt er terecht voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen. Aanvullend is Mondzorg Beuningen gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, implantologie, kleine chirurgische ingrepen en  geriatrische tandheelkunde.Ondanks alle mogelijkheden binnen de tandheelkunde om uw tanden te repareren en daarmee te behouden, gaan er toch nog regelmatig tanden en kiezen verloren. Tegenwoordig kunnen deze ontbrekende tanden vervangen worden door implantaten. Dit is een kunstwortel van titanium met een kroon erop of eventueel een klikgebit.
 
Het grote voordeel? Hierdoor hoeven de naastgelegen tanden niet te worden beslepen zoals bij een conventionele brug. Ook kunnen uw implantaten dienen als basis voor een prothese, het zogeheten klikgebit, waardoor deze weer stevig zit. Tevens is het mogelijk om de bovenprothese zonder verhemelte uit te voeren.
 
Aangesloten bij de NVOI
Binnen de prakijk van Mondzorg Beuningen werkt men volgens de richtlijnen van de NVOI (Nederlands Vereniging van Orale Implantologie). De praktijk is dan ook aangesloten bij de NVOI en tandarts de Kleijn is een officieel geregistreerde implantoloog.

Bij Mondzorg Beuningen in plaats van het ziekenhuis
Veel  behandelingen waarvoor u bij een andere tandarts doorverwezen zou worden naar een kaakchirurg voeren ze in de praktijk van Mondzorg Beuningen uit. Een stuk prettiger voor u dan de gang naar het ziekenhuis. Voor deze behandelingen zijn de specialisten goed opgeleid en beschikken ze over ervaren assistentie en moderne apparatuur.
 
Een voorbeeld is een wortelpuntoperatie (apexresectie). Dit is een chirurgische behandeling, waarbij de aangetaste wortelpunt met ontsteking verwijderd wordt. Het is een  ingreep dat bij Mondzorg Beuninen verricht wordt als een wortelkanaalbehandeling niet tot het gewenste resultaat heeft geleid of er nog klachten blijven bestaan.

Estetische tandheelkunde
Er gaat niets boven je eigen tanden, maar toch zijn er nog veel mensen niet gelukkig met het aanzicht van hun tanden. Dit kan zijn doordat ze onregelmatig staan, te lang, te kort (afgesleten), verkleurd zijn, spleetjes tussen de tanden en meer. Bij Mondzorg Beuningen bieden wij voor al deze ongewenste situaties een goede oplossing, vaak zonder langdurige en/of kostbare behandelingen.

Meer weten?
Neemt u dan gerust contact op.
www.mondzorgbeuningen.nl

620x166-specialismen

Wat is nieuw
Naam
per 1 januari 2013: Mondzorg Beuningen
E-mailadres
per 1 januari 2013: [email protected]
Website
per 1 januari 2013: mondzorgbeuningen.nl
Adres
per 26 augustus 2013: Alexiastraat 69 6641 CW Beuningen.

Telefoonnummer blijft gelijk: 024 677 03 13.