Politie op zoek naar derde verdachte en getuigen

BEUNINGEN – De politie zoekt naar een derde verdachte van een beroving
op vrijdag 2 augustus 2013. Toen werd een jongeman uit Beuningen beroofd.
Getuigen worden verzocht zich te melden.Twee 17-jarige Nijmegenaren zijn vrijdag 2 augustus aangehouden; zij hadden dezelfde avond een 19-jarige jongen beroofd. Het 19-jarige slachtoffer, afkomstig uit Beuningen, meldde zich die avond even na 22.00 uur bij de politie nadat hij naar eigen zeggen op de Burgemeester van Suchtelenstraat in zijn woonplaats door drie jongeren zou zijn beroofd. Onder dreiging van geweld waren enkele waardevolle spullen buitgemaakt. Het slachtoffer was verder met de schrik vrij gekomen.

Andere berovingen?

De politie meldde 3 augustus de aanhouding van de twee verdachten die beiden nog vastzitten. Naar de derde verdachte is de politie nog op zoek. Ook wordt onderzocht of de verdachten in aanmerking komen voor soortgelijke berovingen, gepleegd in juli in de omgeving van de Nieuwe Pieckelaan in Beuningen. De verdachten zouden gebruikmaken van scooters.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Gerelateerd(e) bericht(en):
03-08-2013 Nijmeegs duo snel opgepakt na straatroof in Beuningen

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik HIER en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons via @beuningennieuws
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _