Nieuw in Beuningen: Dorsoo, Slapen zonder rugpijn

Steeds meer mensen worden door rugpijn uit hun slaap gehouden. Daarom
werd in België een nieuw uniek slaapsysteem ontworpen speciaal voor
mensen met rugklachten en slaapproblemen, gebaseerd op het principe van
communicerende vaten: de hydraulische lattenbodem.ADVERTORIAL

Hydraulische pompen in de lattenbodem van een Dorsoo slaapsysteem bieden als enige slaapsysteem opwaartse ondersteuning aan het lichaam. Deze anatomisch correcte ondersteuning van de rug is onontbeerlijk voor een optimaal herstel van de tussenwervelschijven. Het Dorsoo-slaapsysteem is het enige bed dat tijdens de nacht meebeweegt en zo altijd èn in elke slaaphouding de rug op de juiste wijze ondersteund.

Het is wetenschappelijk bewezen dat een Dorsoo-bed goed is voor de gezondheid van ieder lichaam, men slaapt dieper en staat ’s ochtends fitter op. Ook bij reuma, artrose, rug-, gewrichts– en spierpijn slaapt men beduidend beter. De bloedcirculatie en lymfestroom verbetert en het lichaam ontspant beter.

Sinds kort is Sjoerd van ’t Oever uit Beuningen, adviseur van dit systeem, met een Dorsoo Slaapmobiel. Geheel vrijblijvend komt hij bij geïnteresseerden in de regio Nijmegen langs om ze het comfort van dit systeem te laten ervaren. Zie voor meer informatie www.dorsoo.nl of maak een afspraak voor de Dorsoo Slaapmobiel via 024 – 845 50 85.

uve4wz8aadikrt186rbpub9ko

https://www.nieuws.nl/media/l378nh8xhkams9im6ncs6b723-w300-h125-f-bececed