Wij vinden jullie ook leuk!

De Facebookpagina ‘BeuningenNieuws’, die een selectie van het nieuws van deze website beuningen.nieuws.nl plaatst krijgt langzaamaan meer volgers. Zojuist kreeg de pagina de 400ste like. Helaas geen prijs of gebak voor deze like want er wordt niet opgeroepen om het leuk te vinden om iets te kunnen winnen. Iedereen die de pagina liked doet dat omdat ze betrokken zijn bij hun leefomgeving en oprechte interesse in het nieuws hebbben. Dat is de visie van de redactie van deze website.

Als je ook op de hoogte wil blijven van al het lokale nieuws uit Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen, de vier dorpen die deel uitmaken van de gemeente Beuningen, kijk dan ook eens op de facebookpagina van BeuningenNieuws en “vind deze ook leuk”.

Je krijgt dan de daar geplaatste berichten op je tijdlijn en bent dan slechts één klik verwijderd van de nieuwspagina waar je het volledige bericht kunt lezen. Zie je een bericht waarvan je denkt dat jouw Facebookvrienden dat moeten lezen, dan kan je die eenvoudig delen zodat ook zij snel op de hoogte zijn!

Zo kunnen we met zijn allen het nieuws in de vier dorpen nóg leuker maken!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _