Najaarsactie RGV parkeerpas

Foto:

EWIJK – De zomer van 2013 kwam langzaam op gang om zich te ontpoppen tot een hittegolf en een warme staart.

Hopelijk houdt het mooie nazomerweer nog enige tijd aan. Op 16 september aanstaande start het laagseizoen op de RGV recreatiegebieden Berendonck, Groene Heuvels, Mookerplas en Wylerbergmeer. Met het ingaan van het laagseizoen zijn honden weer welkom en gaat het laagtarief parkeren in. Op 1 mei 2014 start het nieuwe hoogseizoen.

Urenlang wandelen
In de herfst is het heerlijk toeven op de recreatieterreinen van RGV. De bladeren aan de bomen kleuren prachtig en het water is een vlakke spiegel. De perfecte ingrediënten voor een mooie omgeving om bijvoorbeeld te gaan wandelen en fietsen. Voor kinderen zijn er talloze speeltoestellen. Ook kunnen zij de Dieren-ABC-wandelroute lopen op de Berendonck en alles ontdekken over de dieren die op het recreatiegebied leven.

Duiken en evenementen
Groene Heuvels en Berendonck zijn ideale duikstekken. Vele duikers roemen de vele onderwaterobjecten, de helderheid van het water en daarmee het perfecte zicht.
In het najaar zijn er ook evenementen gepland, zoals Keramisto, de internationale keramiekmarkt die plaatsvindt op 14 en 15 september op Mookerplas en Groene Heuvels op Stelten op 15 september 2013.

RGV parkeerpas slechts € 27,50!
Vanaf 16 september gaat het laagtarief parkeren weer in. De RGV parkeerpas, die nog geldig is tot 1 mei 2014, is nu extra voordelig te bestellen in de webwinkel op www.rgv.nl. Voor slechts € 27,50 kunt u in het bezit komen van de RGV parkeerpas die geldig is op alle RGV recreatiegebieden in het Rijk van Nijmegen en op de Veluwe. 

Kijk voor meer informatie op www.rgv.nl.