Goed en wel, lekker in je vel

BEUNINGEN/WIJCHEN – Woensdag 18 september kunnen ouders/verzorgers met kinderen van 0 tot 12 jaar meedoen aan twee gratis programma’s rondom het thema bewegen. In de bibliotheek in Wijchen vindt ’s morgens ‘Kleintje koffie’ plaats en is bedoeld voor de kleintjes tot 4 jaar. ’s middags is in de Bibliotheek Beuningen ‘Goed en wel lekker in je vel’ voor de groep van 4 tot 12 jaar.BEUNINGEN
U kunt in de bibliotheek een kijkje nemen en uw kind laten meedoen met het beweegstijlprogramma. Fysiotherapeute Nathalie Geldof en oefentherapeute Carolien Korteschiel zijn aanwezig met een programma dat ouders en kinderen helpt om het plezier in bewegen weer terug te krijgen en weer in balans te komen.

Voor wie?
 Het programma is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en voor ouders die hun kind willen helpen met bewegen en gezond eten. Misschien herkent u het volgende in uw kind: wil geen groente eten en vraagt steeds om snoep, het fietsen of zwemmen wil maar niet lukken, wil niet buiten spelen of alleen de tv en de computer boeien uw kind.
 
Activiteit: Bewegen en een gezonde leefstijl voor uw kind,
in het kader van September Gezondheidsmaand
Locatie: Bibliotheek Beuningen, Mauritsplein 1, Beuningen
Datum: woensdag 18 september 2013
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Kaartjes verkrijgbaar in alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid en via de website bibliotheekgelderlandzuid.nl.

Kijk voor ‘Kleintje Koffie‘ in de Agenda.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _