Grootste stijging Burgernet Beuningen

Foto: burgernet

BEUNINGEN – Op 6 september is de landelijke campagne van Burgernet gestart. Sinds de start zijner in heel Gelderland 5.500 deelnemers bijgekomen. De gemeente Beuningen is eenvan de drie gemeenten met de grootste procentuele stijging, namelijk 29%.410 nieuwe deelnemers
In de gemeente Beuningen steeg het aantal Burgernetters het meest. Er kwamen 410 deelnemers bij. Dit komt onder andere door de huis-aan-huis brief van de burgemeester die eind augustus bij alle inwoners en bedrijven op de mat viel. De gemeenten Beuningen doet samen met zeven andere regiogemeenten mee aan de campagne van Burgernet. Burgers, politie en gemeenten werken samen om de veiligheid in woon- en werkomgeving te bevorderen.

Meld u ook aan!
Ook u kunt een bijdrage leveren aan de opsporing van verdachte of vermiste personen. Meld u aan voor Burgernet en lever zelf een bijdrage aan de veiligheid van uw woon- en werkomgeving. Hoe meer mensen meedoen aan Burgernet, hoe groter de kans op succes. Het streefpercentage is tenminste 10% van de bevolking. Hoe meer ogen en oren in de wijk, hoe groter de kans op de opsporing van verdachte op vermiste personen. Burgernet werkt!

Leuke film met een aantal voorbeelden waarbij inzet van burgernet het verschil maakte

Aanmelden
Aanmelden kan via www.burgernet.nl. Heeft u vragen kijk dan bij de meest gestelde vragen op deze website of neem per e-mail contact op met Bureau Burgernet Gelderland via [email protected]. Dit kan ook per telefoon op nummer 026 – 376 31 36.