Peter Laarakker 2e bij wedstrijd Belgische Beroepsfotografen

Foto:

MALLE/WEURT, 23 september 2013 – Peter Laarakker uit Weurt wint de 2e prijs van de Portret Wedstrijd Master Photo “Inspiration days” van Belgische Beroepsfotografen.180 fotografen die afgelopen maandag aanwezig waren op de ‘Inspiration days’ werden in de gelegenheid gesteld mee te doen.

Opdracht maak in 6 minuten tijd een portret van een homo koppel. De fotografen kregen daarna nog 12 minuten om de foto te bewerken. Alle aanwezige fotografen brachten (anoniem) 1 stem uit op de foto van hun keuze.

Eerste geworden is de Belgische fotografe Sandra Vandevordt. Tweede werd Peter Laarakker uit (Weurt). Enthousiast nam hij de prijs in ontvangst een camera van Fujifilm. Peter is van oorsprong een fotograaf die vooral voor bedrijven fotografeert, waar hij ( onder de naam Visual Photo Design) ook vaak van managers een korte tijd krijgt om een sprekend portret te maken.

Foto boven, door Johan Brouwers: Peter neemt zijn prijs in ontvangst links Bruno Vetters (voorzitter Belgische Beroepsfotografen) en rechts Peter Laarakker

Foto onder: 2e prijs, Peter Laarakker, Visual Photo design
peter-laarakker-winnende-foto

Facebook.com/Visual-Photo-Design