Expositie ‘Expressies’ van Diana Bijl

BEUNINGEN – Van 30 september tot 13 november is in het Molenhuis in Beuningen de
expositie ‘Expressies’ te zien van Diana Bijl. De expositie toont
portretten van mensen met hun emoties. Die emoties variëren van
tevredenheid tot ontevredenheid en van angst tot plezier.Diana Bijl is van kinds af aan bezig met tekenen en schilderen en het meeste heeft ze zichzelf aangeleerd. Gefascineerd door de verscheidenheid aan emoties die op de gezichten van de mensen om haar heen te zien zijn probeert zijdit vast te leggen. Handen ondersteunen vaak een emotie en zijn daarom regelmatig in haar portretten te zien.

Diana schildert op een intuïtieve en directe manier waarbij heldere en felle kleuren niet worden geschuwd. Acryl is het medium dat het beste bij haar past omdat ze hiermee snel kan werken. Vaak schildert ze puur uit de tube en komen de kleuren pas op het doek voor het eerst bij elkaar. Ze houdt van vrolijke en frisse kleuren en probeert de kleuren die zij ziet vast te leggen in haar schilderijen. In de portretten gebruikt ze daarbij de vaak niet zo vanzelfsprekende kleuren als groen, blauw en paars en geel, maar in het eindresultaat doen deze kleuren op de een of ander manier toch natuurlijk aan.

Diana schildert in opdracht portretten van mensen. Prijzen en maatvoering zijn in overleg te bepalen. Voor meer informatie is Diana te bereiken via 06 15081793 of [email protected]. Al haar werk is terug te vinden op www.daanart.nl.

De openingstijden van het Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen, zijn de hele week van 9.00 tot 17.00 uur en tijdens theatervoorstellingen.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
ma217sh78zjqd4t0nr9udgarz of ontvang de Nieuwsbrief
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
Exposities – Expositieruimte – Museum
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _