‘Groene zaterdag’ bij Expert Beuningen

Foto:

Besparen in uw energierekening is zo eenvoudig….Zaterdag 12 oktober 2013 vanaf 12.00 uur staat bij Expert Beuningen in het teken van duurzaam en energiezuinig.ADVERTORIAL

Want ook bij Expert vinden wij een mooie en gezonde wereld, nu en later, van essentieel belang en proberen hier ons steentje aan bij te dragen, wij scheiden ons afval en de  apparaten die wij retour nemen gaan naar de NVMP. Dit bedrijf is bekend van de WeCycle campagne.

Warmtepompdrogers
Buiten zeer energiezuinige wasmachines willen we nu de herfst en winter er weer aan komt, en er weer meer vraag is naar  wasdrogers, deze ‘Groene zaterdag’ de warmtepompdrogers onder de aandacht brengen. Deze warmtepompdrogers besparen niet alleen op energie, maar ook  op tijd.

Zonnepanelenn

Ook is de leverancier van Zonnepanelen “Eindelijk Zon” aanwezig. Zonne-energie is duurzaam en goedkoper dan grijze stroom. De kosten voor een zonnepaneleninstallatie op uw woning of bedrijfspand hebt u snel terugverdiend. Bovendien is een investering in zonnepanelen een duurzame investering.  U kunt terecht voor al uw vragen over de mogelijkheden van zonne-energie.

Prijsvraag
Alle aanwezige leveranciers hebben een prijsvraag uitgezet, u kunt hiermee een stofzuiger of een tafelmodel koelkast winnen. Zie hiervoor ook de facebook-pagina van Expert  Beuningen. De antwoorden van de prijsvraag zijn ook in de winkel te vinden. Op 19 oktober is de prijsuitreiking.