Herfstavonturen in poppentheater Tingeling

BEUNINGEN – In de herfstvakantie beleven kabouter Tingeling en Ploem de eekhoorn verschillende avonturen in poppentheater Tingeling.Van zondag 13 tot en met dinsdag 15 oktober om 11.00 uur nemen de tantes van Tingeling met levensgrote dierenpoppen je mee naar het wilde dierenbos in de voorstelling ‘Olifantje in het bos’ voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Kosten 3,50 euro.
Kleine olifantjes houden met hun slurfje het staartje vast van hun moeder. Het olifantje in dit verhaal denkt dat hij de weg zelf wel weet. Maar dan raakt hij de weg kwijt. Gelukkig komt Ploem de eekhoorn hem te hulp en samen gaan ze op zoek naar de moeder van olifantje. “Hoe ziet je moeder er uit?” vraagt Ploem. ‘‘Ze is héél groot, wel tot de lucht”, antwoordt het olifantje. Samen gaan ze op zoek. . .
Ken je het liedje van ‘Olifantje in het bos’? Oefen maar vast!

Op woensdag 16 en donderdag 17 oktober om 11.00 uur wordt ”Vliegende noten”  gespeeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Kosten 3,50 euro.
Kabouter Tingeling mag van zijn moeder helemaal alleen naar het bos om eikeltjes te zoeken. Hij leert vriendjes kennen en beleeft een avontuur met Ploem de eekhoorn. die zich aan het klaarmaken is voor de winter. Een vrolijke voorstelling met gezongen en gespeelde liedjes.

Op woensdag 16 en vrijdag 18 oktober om 14.00 uur wordt de serie afgesloten met de spannende voorstelling ”Tingeling en de toverdrank”.  Deze is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Kosten 4,50 euro. 
De boze heks komt naar het bos van kabouter Tingeling en eekhoorn Ploem. Zij wil met een gemeen toverdrankje alle dieren uit het bos wegtoveren. Kabouter Tingeling probeert haar samen met de dieren tegen te houden.

Belangrijk: aan alle kinderen wordt gevraagd om een leeg jampotje mét deksel mee te nemen. En wie het leuk vindt om als heks of tovenaar te komen, mag dat gerust doen!

De voorstellingen wordt gespeeld in het theater aan Tempelstraat 6 te Beuningen. Graag reserveren  024-6777034. Voor meer info, zie www.poppentheatertingeling.nl.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
ma217sh78zjqd4t0nr9udgarz of ontvang de Nieuwsbrief
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _